Yoga med Elena Brower i New York

768 1024 admin
  • 0

Nu har vi varit här i New York i ungefär två dygn och det har varit fullt upp sedan vi anlände. Flygresan gick över förväntan, men vi var väldigt trötta när vi kom fram. Igår hade jag en jättespännande dag på en skola i Brooklyn, där jag träffade lärare, elever och rektorn på skolan. Vi hade många intressanta samtal, som kan hjälpa mig i min framtida forskning.

Idag var jag på Manhattan och besökte Elena Browers yogastudio “Virayoga”. Det var så roligt att få möjligheten att yoga med henne och att vara i en sådan inspirerande miljö. Konstigt nog var det så att jag prickade in hennes allra sista undervisningstillfälle i yogastudion, så klassen var väldigt känslosam och jag upplevde den mycket starkt. Jag vet inte vad orsaken är att  hon stänger sin studio, men kanske har hon tillräckligt med andra (internationella/nationella) uppdrag och hinner inte med att driva en egen verksamhet också.

Efter yogan mötte jag min familj igen och vi promenerade Broadway norrut upp till Union Square. Där passade jag på att besöka “Wholefoods” som är en mataffär med mycket ekologisk mat, men också andra produkter. Det är alltid spännande att utforska mataffärer utomlands tycker jag. Man hittar alltid något spännande som inte finns hemma.

Namaste,

Johanna

14juni14

Leave a Reply

Your email address will not be published.