En skön helg

1024 682 admin
  • 0

Nu är det söndag och snart är det dags att “knyta ihop” helgen och tanka energi för nästa vecka. Det har varit en bra helg för min del även om jag inte hunnit med exakt det jag ville. Ibland tänker jag att allt handlar om prioriteringar och att det är dumt att säga “jag hinner inte…” eller “jag hann inte…”. Jag står fast vid det, men inte riktigt lika mycket som jag gjorde förut. Det är klart att livet handlar om prioriteringar, men ibland är det vissa saker som man prioriterar lika mycket som andra och då blir det något som tyvärr får “stryka på foten”. Idag till exempel anordnades “fredsyoga” i Nordstan och jag hade så gärna velat gå, men jag hade lovat barnen att vi skulle åka och simma (något som de älskar) och jag kunde inte säga nej. Jag träffar barnen så lite på vardagarna att helgerna känns väldigt viktiga.

Något som jag hann med var i alla fall att planera mina yogasekvenser för nästa vecka och det är jag nöjd med. Vi kommer att köra ett program som fokuserar på de flesta asanagrupperna och lite extra på styrka. Jag hoppas att mina elever tycker om det!

Temat kommer att vara “tålamod”, något som jag själv behöver fokusera på ganska ofta. Precis som min mellandotter är jag en ganska otålig person. Får jag en idé vill jag genomföra den direkt och jag har ibland svårt att acceptera att saker och ting tar tid. I samband med att jag funderade på temat så hittade jag en intressant artikel om just tålamod som du kan läsa här: http://www.psychologytoday.com/blog/turning-straw-gold/201305/impatient-why-and-how-practice-patience

Jag fortsätter att skriva lite mer om temat och sekvensen imorgon.

Namaste,

Johanna

IMG_6161

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.