Snart yoga igen!

1024 682 admin
  • 0

Nu är det tisdag eftermiddag och tiden har gått väldigt fort. Det är lite för mycket att göra så här i början av terminen. Det är speciellt bokföringen, som tar mycket tid, men sedan lugnar det ju ned sig, så egentligen är det ingen fara.

Snart skall jag gå ned till yogastudion och förbereda inför kvällens klasser, men innan dess tänkte jag skriva lite här på bloggen. Den här veckan kommer vi att fortsätta att fokusera på nuet och jobba med mindfulness. Orsaken att jag pratar/skriver så mycket om det är att jag tycker att det är så viktigt. Det är väldigt lätt att förlora kontakten med sig själv på det sättet att man hela tiden är med tankarna någon annanstans och inte där man är just nu. Jag kommer på mig själv med detta gång på gång. Det är mänskligt, men kan kännas splittrande. Genom att fokusera på en sak i taget är det lättare att koncentrera sig och koncentrationen är jätteviktigt i många sammanhang. Det kan handla om jobbet eller skolan, men också om till exempel vår närvaro när vi pratar med våra nära och kära.

Nu måste jag äta lite grand innan jag kör mina yogapass!

Namaste,

Johanna

IMG_5615

Leave a Reply

Your email address will not be published.