September

150 150 admin
  • 0

Nu har jag äntligen lite tid för att skriva här på min hemsida igen. Det har varit en intensiv månad, men nu är mina yogaklasser igång igen och det känns jättebra! Visst är det lite rörigt så här i början av terminen med allt som skall organiseras (både vad gäller familjen, mitt företag och arbetet på universitetet), men det är roligt också.

Månaden jag inte skrivit här har jag jobbat en hel del med yogan och med mitt universitetslärarjobb. Jag hade uppstartsdagen för en och en halv vecka sedan och den var trevlig och sedan började kurserna förra veckan. Mina föreläsningar på universitetet har redan börjat och fortsätter nu den här veckan.

Jag har gjort en del i yogasalen, bl.a. möblerat om, satt upp en plansch i “väntrummet”. Dessutom har jag laddat ned lite musik och har lite nya idéer inför höstens alla yogalektioner. Jag har verkligen fått upp ögonen för “mindfulness” och vill integrera det ännu mer i mina yogalektioner.

I morse hade jag en stunds yoga efter min morgonmeditation och det kändes väldigt bra. Sedan jag försöker att vara ännu mer i kroppen och i min andning känner jag att min yoga förändrats till det bättre. Jag blir helt enkelt lugnare och mer närvarande.

Nu är det dags att stänga av datorn och läsa lite istället!

Hoppas att vi ses på yogamattan imorgon!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.