Yogaprogram för påsklovet

1024 683 admin
  • 0

Nu har vi påskpyntat här hemma och gjort lite fint inför helgen. Det skall bli skönt med några dagar med familjen, fast jag har tyvärr en hel del att göra för såväl universitetet och yogan som med mitt bokmanus. Jag älskar verkligen mitt jobb. Jag trivs jättebra med att arbeta med mina egna projekt och styra min tid själv. Det är underbart att få utlopp för sin kreativitet och sina idéer, men baksidan är att jag aldrig känner mig riktigt ledig. Det finns alltid något att göra eller fundera på och eftersom jag tycker så mycket om det jag gör sätter jag ibland inte de gränser jag borde göra, för ibland behöver man släppa allt för en stund. Jag får försöka att bli bättre på det i framtiden!

Jag har gjort i ordning en yogasekvens till er om ni har lust att yoga under påsken. Jag hoppas att ni förstår de olika positionerna. Den här gången använde jag de svenska namnen, men har ibland skrivit sanskritnamnet i parentes. Jag har också illustrationer till de flesta asanas, men ibland är de inte så tydliga. Hör av er om ni undrar över något.

Yogaprogram påsklovet 2015

Namaste,

Signatur

2apr15

Leave a Reply

Your email address will not be published.